Monday, December 17, 2012

....

Hai semua..

Tanpa disedari Followers blog ni dah mencecah 200 lebih yer..dasyat2 tak update pun banyak yang follow yer ..hihi.

Hmm lama sungguh tak update selalu fokus dekat page di fb je tapi hakikat nye dekat fb pun jarang nak update buat ape pun tak tau.

sejujurnya saya tak pandai nak berblogging ni .. atau erti kata lain NOOB ..blog pun sesimple yg amat ( korang jgn gelak eyy )  haha
jujur nih.. entry kali ni pun tak ade kena mengena dengan barang2 jam ke bola ke..santai2 je malam ni sebab tengah tension sikit..hehe jadi rasa nak menulis pulak..memang dari dulu lagi nak menulis bla bla bla tapi macam tak sesuai pulak sebab kononnye buat blog ni untuk berbisnes..

ok lah sampai di sini dulu dah letih masa untuk tido pulak ..(kemungkinan pergi tengok tv kot )
Gudluck kepada semua yang join segment follow mengfollow dengan amercorner . kalau ada rezeki korang dapat la jam ice watch yang disponsor oleh sy . :))




2 comments:

  1. Haiii awak !.. Thanx sudi sponsor GA amer , kiteee da follow awk .. kalau awk sudi fly la kat blog sy .. n follow with pleasure =)

    Hope ade rezeki saya dpt hadiah yg awk taja .. TQ again .. ^__^

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan
    done follow

    http://www.iuzira.com/2013/05/combo-give-away-by-intan.html

    ReplyDelete